Elérhetőségek
GAZDAÁRUHÁZ Óvár-Chem Kft.
Kötöttárugyári út 5.
Telefon:
+3696576318
Mobil:
+36303788203
+36309373563
E-mail:
info@ovarchem.hu
Térkép
Pektinbontó
Folyékony, tömény pektinbontó enzim alkalmas:
- A préselés ideje alatt szabadon csorgó lé hozamának növelésére
- A letisztulás idejének lerövidítésére a mustokban mint a borokban egyaránt
- A szín kinyerésére a kék szőlőszemekből
- A szűrési hozamok növelésére
- Az aromák kivonására
Műszaki jellemzők:
Az EVERZYM LIQUID egy cseppfolyós halmazállapotú tömény enzim-készítmény, mely azonnal vagy előzetesen felhígítva használható. Az EVERYZM LIQUID erős pektinbontó hatású, mely gyorsan lecsökkenti a must viszkozitását, ezzel segítve az elkülönítési folyamatokat, mint pl. a flotációt, szeparálást, stb.
Alkalmazás, használati utasítás:
Az EVERZYM LIQUID az oldódó és nem oldódó pektinekre egyaránt hat és ezért használata ajánlott:
A szabadon elfolyó fehér mustoknál, azonnal a lé elválasztás , vagy préselés után, a flotáció, szeparálás, szűrés, stb. gyorsítása érdekében
A fehér szőlőcefrénél, rövid érintkezési periódusban, a hideg maceráció alternatívájaként.
A kék szőlőcefrénél, a szín és aroma kivonásának, a letisztulásnak és a szűrhetőség kialakulásának felgyorsítása érdekében.
A fermentáció végén a bor letisztulásának gyorsítása, a derítőanyag dózisának csökkentése, a szűrhetőség javítása és a gyorsabb stabilizáció érdekében.
Adagolás: 0,5 - 3 g/hl (hektoliter)

Vissza az előző oldalra!