Elérhetőségek

GAZDAÁRUHÁZ Óvár-Chem Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Kötöttárugyári út 5.
Telefon:
+3696576318
Mobil:
+36303788203
+36309373563
E-mail:
info@ovarchem.hu
További... Nyitvatartás


Borélesztő fehérborhoz

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Adagolás:
Musthoz, 15-25 g/hl
Gyümölcshöz 10-25 g/hl

Borélesztő fehérborhoz

Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
GAZDAÁRUHÁZ Óvár-Chem Kft. - Magyar